Aanbetaling Brugman keukens

Aanbetaling Brugman keukens? Wat is de gemiddelde aanbetaling bij Brugman keukens? Hoe hoog is het aanbetalingspercentage bij Brugman keukens?

Keukeninspiratie opdoen? Ontvang gratis keukenbrochures >>  

Brugman Keukens is een onderdeel van de Mandemakers groep en verkoopt keukens en badkamers. Met tientallen jaren ervaring en maar liefst 35 vestigingen in Nederland is Brugman een bekende naam in de keukenmarkt.

Brugman is dan ook een van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt. Ook zijn de prijzen middenklasse, maar het ligt natuurlijk ook aan het apparatuur, maten en kleuren van uw gewenste keuken.

Aanbetaling Brugman keukens

De aanbetaling van een Brugman keuken is 15% van het bedrag van wat uw keuken kost. Dit is omdat Brugman is aangesloten bij het CBW. Dit is een centrale branchevereniging voor Wonen. Bij elke winkel die aangesloten is bij het CBW betaald u maximaal 15% aan. Lees meer over de aanbetaling bij Brugman keukens.

Ervaringen Brugman keukens?

Wat zijn de ervaringen van andere mensen bij Brugman keukens? Uw ervaring over Brugman keukens delen? Lees en/of schrijf zelf een recensie over Brugman keukens.

Bekijk hier de goedkoopste keukenzaken van 2022.